fbpx
Без категорії

Княгиня Монако Шарлен дала майстер-клас для юних російських плавців в басейні СК “Олімпійський”

 Дружина Альбера II – княгиня Монако Шарлен – провела сьогодні, 5 жовтня, майстер-клас для юних російських плавців в басейні спортивного комплексу "Олімпійський".

 Шарлен зазначила, що задоволена темпами розвитку плавання в світі. "Плавання було і залишається частиною мого життя. Мені приносить величезне задоволення зайти в басейн, коли є вільний час. Але набагато більш приємно поплавати разом з дітьми», – наголосила дружина князя Монако. До слова, Шарлен є засновником благодійного фонду Princess Charlene of Monaco Foundation.

 Шарлен Лінетт Вінсток до заміжжя професійно займалася плаванням і навіть представляла Південно-Африканську Республіку на Олімпійських іграх 2000 року в Сіднеї. Їй вдалося завоювати 5-е місце в естафеті кролем 4х100м. 2003 року Шарлен Вінсток завоювала три золоті медалі на різних етапах Кубка світу і стала срібним призером на Іграх Співдружності в Манчестері.

 Зараз дружина Альбера II продовжує тренування в якості хобі. "Намагаюся робити це настільки часто, наскільки можливо", – зазначила Шарлен, продемонструвавши відмінну техніку в московському басейні.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: