fbpx
Політика

Сьогодні в московському Гостиному дворі пройде пленарне засідання 14-го з’їзду «Єдиної Росії»

 Сьогодні, 5 жовтня, у московському Гостиному дворі відбудеться чергове пленарне засідання 14-го з’їзду партії «Єдина Росія». У партії зазначають, що на даному засіданні з підсумковою доповіддю повинен виступити лідер «єдиноросів » прем’єр- міністр Дмитро Медведєв. Також Медведєв повинен розповісти про завдання партії.

«Всього, для участі в роботі з’їзду, були запрошені близько 600 представників відділень партії «Єдина Росія», а також мери міст, керівники фракції, глави регіонів, депутати Державної думи, члени Ради Федерації. Всі вони активно працюють з проектами партії», – заявив секретар генеральної ради партії «Єдина Росія» Сергій Нєвєров.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

За даними Нєвєрова, всього з’їзд відвідають близько 1700 делегатів і гостей. Крім цього, на з’їзд отримали акредитацію понад тисячу журналістів, як російських засобів масової інформації, так і закордонних.

Щодо цілей проведення з’їзду, то Нєвєров заявив про те, що планується серйозно оновити генраду. За попередніми підрахунками, 30 % (з 170 членів) становитимуть секретарі первинних організацій.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: