fbpx
Політика

День вчителя – це особливе свято в Росії, – Медведєв

 Російсько прем’єр Дмитро Медведєв звернувся до вчителів з вітальною промовою напередодні їх професійного свята. Глава уряду підкреслив, що російські педагоги формують у учнів моральні цінності, а також духовні орієнтири. Слова прем’єр-міністра Російської Федерації передають у прес-службі уряду. Нагадаємо, що сьогодні, 5 жовтня, російські педагоги відзначають своє професійне свято – День вчителя.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Ви робите учнів ініціативними, творчими особистостями. Ви відкриваєте їм шлях в сучасний мінливий світ. Для них ви стаєте моральним авторитетом. Бути вчителем – велика відповідальність, але також це і велике щастя», – наводить слова прем’єр-міністра Російської Федерації прес-служба.ї

 Дмитро Медведєв підкреслив, що День вчителя є особливим святом у Росії, так як кожен має відношення до школи.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Ми всі починаємо свій шлях в школі. Я з вдячністю згадую свої шкільні роки, своїх педагогів», – зазначив прем’єр-міністр Дмитро Медведєв.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: