fbpx
Футбол

Моєс: “Взимку гучних придбань не буде”

 Головний тренер «Манчестер Юнайтед» шотландець Девід Моєс розповів про свої плани на найближче трансферне вікно. За словами Моєса, гучних придбань чекати не варто.

 «Звичайно, я вже обмірковую те, як саме наш клуб буде працювати під час січневого трансферного вікна. Знаю точно лише одне – взимку гучних придбань ми робити не збираємося», – заявив наставник «червоних дияволів».

 «Якщо команда бореться за виживання, то в розпачі вони можуть зробити необдумані трансфери. Однак у нас ситуація зовсім інша. Ми шукаємо таких гравців, які змогли б підсилити гру команди. Звичайно, таких гравців ми постараємося підписати. Саме правильні і розумні трансфери зможуть допомогти «Манчестер Юнайтед» прогресувати», – додав шотландець.

 «Минулого сезону «Манчестер Юнайтед» став чемпіоном. Однак я не хочу, щоб команда стояла на місці. Необхідно завжди рухатися вперед. Потрібно боротися і добиватися перемоги у всіх турнірах, в яких береш участь. У нашій ситуації, нам не завадило б підписати парочку відмінних гравців», – підсумував головний тренер «Манчестер Юнайтед».

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: