fbpx
Політика

Правозахисник Брод: «Для Навального головне – підняти шум»

Один з російських правозахисників Олександр Брод заявив кореспонденту газети «Взгляд», що, на його думку, своїми «кухонними» викриттями Навальний вирішив нагадати про себе. Так Брод відповів на  слова Олексія Навального про те, що більшість російських правозахисників – це « збіговисько шахраїв».

Директор Московського бюро з прав людини, співголова Асоціації із захисту виборчих прав «Громадський контроль» Олександр Брод нагадав журналісту, що нещодавно Навальний пропонував згодувати політологів звірам в зоопарку.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Вибори мера закінчилися. Йому не вдалося довести масові фальсифікації, про нього почали забувати, і Навальний вирішив нагадати про себе кухонними викриттями», – сказав Брод у четвер. Російський правозахисник вважає, що «випинання себе» – це з арсеналу традиційних засобів Навального, якому завжди притаманне згущення фарб, істерія і самопіар.

Брод розповів, що в ході виборчої кампанії з виборів мера Москви Навальний позиціонував себе як борець за справедливість і, в той же час, деякі муніципальні депутати з Нової Москви і виборці зверталися в асоціацію «Громадянський контроль» зі скаргами на те, що Навальний взагалі не відвідував цю територію, яка по своїй території не поступається Москві.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: