fbpx
Спорт

Почався продаж квитків на відкриття і закриття Паралімпіади в Сочі

Напередодні в Росії відкрився продаж квитків на церемонії відкриття і закриття зимових Паралімпійських ігор у Сочі 2014 року. На церемонію відкриття вартість квитків становить від 700 до 5000 рублів, а на церемонію закриття – від 400 до 2000 рублів.

Самі урочистості відбудуться 7 і 16 березня відповідно і будуть проходити на Олімпійському стадіоні "Фішт" – там же, де і церемонії відкриття і закриття Олімпійських ігор 2014 року. Придбати квитки на Паралімпіаду громадяни Росії та іноземні громадяни, що офіційно проживають в країні, можуть на офіційному сайті www.tickets.sochi2014.com і у офіційних квиткових агентів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Крім того, Оргкомітетом "Сочі 2014" були названі міста, в яких будуть організовані Live Sites – місця святкування з величезним екраном і сценою, де тисячі людей зможуть спільно дивитися Ігри та відзначати перемоги улюблених спортсменів. Як стало відомо, таких місць буде більше 15-ти, зокрема, до списку увійшли Москва, Єкатеринбург, Омськ, Красноярськ і Воронеж, а також Краснодар, Тюмень, Тамбов і Ханти-Мансійськ.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Гостей Live Sites очікують не тільки трансляції Ігор, але і музична та розважальна програми, спортивні змагання, освітня програма для дітей і школярів, виступи спортсменів та міських творчих колективів.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: