fbpx
Політика

Російський уряд розгляне законопроекти про пенсійні накопичення громадян

У прес-службі уряду Російської Федерації повідомили, що на сьогоднішнє засідання буде винесено питання про гарантії збереження коштів пенсійних накопичень в системі обов’язкового пенсійного страхування.

Серед законодавчих актів, які розглянуть міністри, знаходиться і законопроект, що передбачає скеровування страхових внесків, що надійшли в 2014 році, на обов’язкове пенсійне страхування в розподільну складову пенсійної системи в повному обсязі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

За інформацією прес-служби уряду, на засіданні також розглянуть законопроект "Про внесення змін до федеральних законів "Про недержавні пенсійні фонди" і "Про інвестування коштів для фінансування накопичувальної частини трудової пенсії в Російській Федерації". Пропонується повернути в ці закони положення, які діяли раніше, що обмежували зміну страховиків у системі обов’язкового пенсійного страхування за п’ять років до настання пенсійного віку громадянина.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Крім того, в поправках передбачається перехід від щорічного вибору страховика або інвестиційного портфеля керуючої компанії до вибору один раз на п’ять років.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: