fbpx
Політика

Григорій Немиря та Штефан Фюле провели зустріч

Заступник голови партії "Батьківщина", голова Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Григорій Немиря провів зустріч з Комісаром ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле у Брюсселі, повідомили УНН у прес-службі ВО "Батьківщина".

За повідомленням, сторони обговорили перспективи європейської інтеграції України та питання, пов’язані з підписанням Угоди про асоціацію між Україною та ЄС під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

"Ми підтримуємо підписання Угоди, але тільки за умови виконання критеріїв Ради ЄС", – підкреслив Штефан Фюле, відкинувши "можливість ослаблення або зменшення критеріїв".

Він високо оцінив роботу парламенту України в цьому напрямку і обговорив з Григорієм Немирею питання, які ще необхідно розглянути Верховній Раді, зокрема, закон про прокуратуру.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також Григорій Немиря та Штефан Фюле погодилися на важливості декількох наступних тижнів для своєчасного виконання критеріїв і підкреслили важливість місії Кокса-Кваснєвського щодо цього питаня.

Джерело: УНН

Читайте також: