fbpx
Політика

Ляшко поскаржився на відсутність гарячої води вдома

 Народний депутат України, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко поскаржився на те, що в його будинку, який знаходиться на Печерську, вже кілька днів відсутня гаряча вода. За його словами, в таку холодну погоду як зараз – це справжнє знущання.

При цьому він зазначив, що пережив багато чого в своєму житті і для нього не проблема помитися холодною водою, проте все ж сказав, що це заняття не з приємних.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

«Гріти чайник, щоб помити голову – це вже навіть для мене занадто! А чому моя дружина і дочка повинні мерзнути?.. І так само десятки тисяч інших жінок і дітей! А як людям похилого віку?..», – написав він у Facebook.

Як вважає Ляшко, за таку недбалість у міському господарстві – голову КМДА Олександра Попова слід втопити в Дніпрі, пустивши під лід.

«Накинувши камінь йому на шию, так як гі*но  не тоне», – додав депутат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Він запевнив, що якби сам був мером міста, то ніколи б не допустив такого кошмару – опалення б давно включили, а в разі відсутності десь гарячої води – сам би відірвав я*ця тим, кому слід.

«У результаті ми мерзнемо, а вони там готують чергову нелегальну сесію Київради – краще водопостачанням та опаленням займіться, держиморди!», – підкреслив Олег Ляшко.

Читайте також: