fbpx
Політика

Доступ на Красну площу в Москві буде обмежений з 30 вересня

Як повідомили в Центрі зі зв’язків з пресою і громадськістю ФСО Російської Федерації, у зв’язку з підготовкою та проведенням заходів у рамках Московського міжнародного фестивалю світла і урочистої церемонії зустрічі олімпійського вогню ХХІІ зимових Олімпійських ігор, у період з 30 вересня до 11 жовтня буде обмежено доступ на Красну площу.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

"У зв’язку з підготовкою та проведенням заходів у рамках Московського міжнародного фестивалю світла і урочистої церемонії зустрічі Олімпійського вогню XXII зимових Олімпійських ігор у місті Сочі, допуск громадян на територію Красної площі в період з 30 вересня до 11 жовтня 2013 року обмежений", – повідомляє прес-служба відомства.

Фестиваль "Коло світла" проводитиметься в російській столиці втретє, цього року він відбудеться з четвертого до восьмого жовтня. А сьомого жовтня в Москві стартує естафета олімпійського вогню, яка триватиме 123 дні і завершиться сьомого лютого 2014 року в Сочі, в день відкриття Олімпіади.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: