fbpx
Економіка

Інформація для підприємств з іноземними інвестиціями

 ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області нагадує, що Міндоходів надає підприємствам з іноземними інвестиціями послуги щодо оцінки податкових ризиків інвестпроектів (відповідний сервіс функціонує з 2012 року). Таким, чином, відомство допомагає уникати ризикових ситуацій через невірне тлумачення національного законодавства іноземними підприємствами.

 Скористатись сервісом щодо аналізу моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями з їх контрагентами може будь-яке підприємство з іноземними інвестиціями, незалежно від країни походження капіталу.

 Реалізація сервісу забезпечує інформаційну підтримку іноземним інвесторам щодо відповідності інвестиційного проекту чи господарської операції законодавству України та механізму її оподаткування.

 Крім того, вони зможуть перевірити наявність невідповідностей у правовому статусі своїх можливих підприємств-контрагентів, перебування контрагента в процедурах банкрутства, залучення в схемах мінімізації податкових зобов’язань, тощо.

 Сервіс допоможе іноземним інвесторам ефективно будувати бізнес-плани та отримувати прибутки, що сприятиме стимулюванню інвестиційного клімату, росту економіки та унеможливить корупційні прояви.

 За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів

Читайте також: