fbpx
Політика

Акція «Вставай, Україно!», була помилкою опозиції – Стецьків

Народний депутат попереднього шостого скликання Верховної Ради Тарас Стецьків вважає помилковою акцію опозиційних сил «Вставай, Україно!» у тому форматі, в якому вона проходить. На думку політика, акцію потрібно було назвати не "Повстань, Україно!» (як спочатку планували опозиціонери) і не «Вставай, Україно!», а оголошувати масштабну всеукраїнську акцію «За Європейське майбутнє України».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У такому випадку опозиційним силам вдалося б домогтися більшого результату. А ось на імпічмент президента Віктора Януковича, заради якого, втім, і була організована всеукраїнська акція «Вставай, Україно!», тепер опозиція зовсім може не сподіватися. Домогтися його нереально.

«2014-й – це не рік відставки Януковича, а рік цивілізаційного вибору України, і опозиція могла взяти ініціативу у свої руки, тоді зараз це виглядало б так, що опозиція дотиснула Януковича. Проте опозиція оголосила акцію про відставку Януковича», – сказав Тарас Стецьків.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: УНН

Читайте також: