fbpx
Україна

Опалення у Львові включать 30 вересня

 Опалювальний сезон у Львові розпочнеться 30 вересня, повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на слова мера міста Андрія Садового. Тепло почнуть подавати в медичні установи, школи та дитсадки.

"Зараз температура повітря не зовсім така, як би цього хотілося, тому з понеділка починаємо подавати тепло до закладів освіти та охорони здоров’я, а з 1 жовтня – у житлові будинки", – цитує прес-служба міськради мера.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

А. Садовий зазначив, що процес підключення всіх багатоквартирних будинків займе кілька днів. Він також підкреслив, що якщо потеплішає, то опалення відключать.

За даними прес-служби Львівської міськради, сьогодні вже подають тепло в корпуси Львівської обласної клінічної лікарні, міської лікарні швидкої допомоги, міського пологового будинку та дитячої клінічної лікарні.

Читайте також:  Суд визнав наявність російського громадянства у колишньої топпосадовиці Мін’юсту

Крім того, подавати тепло почали в оранжереї і теплиці ботанічного саду Львівського національного університету ім. І. Франка, комунального дитячого будинку № 1 та санаторної школи-інтернату № 1. До кінця дня п’ятниці подачу тепла забезпечать також у міській лікарні № 8.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: