fbpx
Політика

Азаров розповів, чим кандидатура Меркель «вигідна» для України

 Багатьох українців цікавить питання, як поставилися представники влади до новини про впевнену перемогу блоку Ангели Меркель «Християнсько-демократичний союз/ Християнсько-соціальний союз» на останніх виборах до бундестагу. Не виключено, що Ангелу Меркель втретє оберуть канцлером Німеччини. Наскільки кандидатура Меркель «вигідна» для України та її євроінтеграції – користувачі мережі запитали прем’єр-міністра України Миколи Азарова. На своїй сторінці в Facebook він написав у відповідь:

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Сьогодні я підписав листа, в якому привітав пані Меркель з перемогою на парламентських виборах і висловив надію на те, що між нашими країнами будуть розвиватися гарні двосторонні відносини. Треба сказати, що уряду Німеччини вдалося в ці важкі роки утримувати економіку країни і підтримувати також і інші країни Євросоюзу. Я знаю, як це важко робити, і тому, безумовно, з повагою ставлюся до діяльності пані Меркель».

Читайте також: