fbpx
Політика

Ніяких скорочень соціальних гарантій не буде – Королевська

 Сьогодні, 27 вересня, міністр соціальної політики України Наталія Королевська заявила, що не дозволить Службі зайнятості обмежувати соціальні гарантії безробітних громадян. Про це Королевська повідомила, відповідаючи на питання щодо можливого скорочення періоду виплати допомоги.

 «Громадянин України має право одержувати допомогу з безробіття, а якщо протягом півроку йому так і не надали гідної роботи, то він отримає соціальну допомогу в повному обсязі. Я не дозволю ніяких скорочень соціальних гарантій», – заявила міністр соціальної політики.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Також Наталія Королевська зазначила, що всі скарги, які надходять від безробітних на гарячу лінію уряду і на її сторінку в соціальній мережі, ретельно перевіряються.

 «Якщо буде встановлено факт припинення виплат допомоги з безробіття, то ми будемо приймати як кадрові, так і дисциплінарні висновки. Кожен випадок буде взято під контроль Мариною Лазебною, яка буде інформувати мене про результати розгляду скарг», – підсумувала Наталія Королевська.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: tvi.ua

Читайте також: