fbpx
Політика

Віктор Ішаєв займе пост віце-президента “Роснефть”

Колишній повпред президента Росії в ДФО і міністр з розвитку Далекого Сходу Віктор Ішаєв напередодні був призначений радником президента "Роснефть" з координації проектів на Далекому Сході в ранзі віце-президента.

"Далекий Схід є одним з ключових регіонів діяльності компанії. Тут представлені всі виробничі напрями компанії: від геологорозвідки і видобутку до переробки і збуту. Призначення Віктора Ішаєва буде сприяти успішному розвитку проектів ВАТ "НК" Роснефть" в даному регіоні", – йдеться в прес-релізі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Чутки про те, що Ішаєв може стати віце-президентом "Роснефть", з’явилися в російських ЗМІ близько тижня тому. Так, з посиланням на джерела, близькі до кремлівської адміністрації, повідомлялося, що президент "Роснефть" Ігор Сечін  всіляко підтримував" ідею призначення Ішаева, крім того, за неофіційною інформацією було відомо, що син Ішаева є співвласником низки компаній, які займаються продажем нафтопродуктів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

До цього Віктор Ішаєв очолював Хабаровський край протягом майже двадцяти років, потім обіймав посаду повпреда тодішнього президента Дмитра Медведєва в ДФО, а в травні минулого року очолив нове міністерство з розвитку Далекого Сходу.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: