fbpx
Шоу-бізнес

Річард Гір знову розлучається?

Відомий голлівудський актор Річард Гір після 11 років шлюбу прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною Кері Лоуелл, принаймні, про це стали говорити люди, близькі до подружньої пари.

Журналісти світських таблоїдів також неодноразово відзначали, що останнім часом Гір не з’являється на публіці в компанії своєї дружини. Зокрема, остання фотографія, на якій вони зображені разом, зроблена торік на показі фільму "Порочна пристрасть". А влітку в ЗМІ з’явилися повідомлення, що Гір і Лоуелл виставили на продаж свій особняк в штаті Нью-Йорк за 65 мільйонів доларів.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Гір і Лоуелл одружилися в 2002 році, перед цим зустрічаючись сім років до шлюбу. У подружжя є син Гомер. Раніше Річард Гір був одружений на моделі Сінді Кроуфорд, двічі заміжньою встигла побувати Лоуелл.

Нагадаємо, 64-річний Річард Гір, що багаторазово очолював рейтинги найкрасивіших і найсексуальніших чоловіків світу, прославився в 1982 році з виходом фільму "Офіцер і джентльмен". Надалі він знявся в таких відомих фільмах, як "Клуб "Коттон", "Красуня", "Остаточний аналіз", "Чикаго" і багатьох інших. Гір також відомий своєю прихильністю до буддизму та благодійності.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Місяць тому про своє розлучення оголосила ще одна знаменита голлівудська пара – Венсан Кассель і Моніка Белуччі. ​​

За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: