fbpx
Політика

Опозиціонери з Єкатеринбурга мають намір оскаржити рішення про затвердження Ройзмана мером

 Як стало відомо, представники «Справедливої ​​Росії» і «Російської партії пенсіонерів за справедливість» будуть звертатися до суду, щоб оскаржити рішення міської думи Єкатеринбурга, на засіданні якої Євгена Ройзмана затвердили мером міста.

Представник «Справедливої ​​Росії» Олександр Бурков повідомив, що вони вважають, що на засіданні, насправді, не було кворуму, тому прийняті депутатами рішення є нелегітимними.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У той же час, сам Ройзман вважає, що засідання було легітимним. За його словами, на засіданні був присутній прокурор міста, і якби були якісь порушення, то він відразу б про них повідомив.

Також Євген Ройзман назвав поширеним ходом те, що деякі депутати йдуть із засідання, тим самим намагаючись грати кворумом, щоб не приймати ті чи інші рішення.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Наскільки відомо, Ройзман вже зайняв кабінет мера і навіть отримав у своє розпорядження службовий автомобіль – Toyota Camry з водієм.

«Ми сьогодні з Євгеном Миколайовичем Поруновим вранці ділили кабінет. Ряд підказок серйозних я від нього вислухав», – повідомив Євген Ройзман.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: