fbpx
Новини світу

Толоконникову перевели в одиночну камеру – ФСВП

 Адвокат учасниці Pussy Riot Надії Толоконникової Ірина Хрунова стверджує, що захисникам дівчини не повідомили про те, що її збираються переводити в ШІЗО. Вона нагадала, що Толоконникова раніше сама говорила їй, що її будуть переводити в безпечне місце, однак що це за місце, вона не уточнювала.

За словами Хрунової, вона може довіряти лише перевіреній інформації з достовірних джерел. У цьому випадку достовірним джерелом виступає сама Толоконникова.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

«Інформації про її переведення в ШІЗО у мене немає», – підкреслила адвокат.

Нагадаємо, що раніше Толоконникова оголосила голодування і розіслала ЗМІ лист, в якому розповіла, що їй погрожують вбивством. Крім того, згадала дівчина і про численні порушення в колонії.

У той же час, Федеральна служба виконання покарань спростовує інформацію про те, що Толоконникова була переведена в штрафний ізолятор. У прес -службі відомства повідомили про те, що в даний час дівчина знаходиться в одиночній камері з санвузлом, спальним місцем і холодильником. Крім того, вона має право на необмежену кількість дзвінків.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: Інтерфакс-Україна  

Читайте також: