fbpx
Політика

Олександр Стоян: “Власенку вірити не можна”

  Народний депутат України Олександр Стоян закликав не довіряти словам адвоката Юлії Тимошенко Сергію Власенку.

 «Не потрібно довіряти провокаційним заявам Власенка про підготовку кримінальних розглядів проти інших захисників Тимошенко», – заявив «регіонал» Олександр Стоян.

 Депутат нагадав, що адвокат Сергій Власенко вже сам себе дискредитував, коли не раз заявляв про підготовку арешту. Однак за дану хвилину, крім особистих справ з колишньою дружиною, ніяких кримінальних виробництв на нього не було.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Так тут навіть говорити нічого. Всі знають, що Власенку притаманно брехати. Він часто говорить про свій арешт, проте нічого з його слів так і не підтвердилося. Особисто я йому не вірю. А те, що він заявив сьогодні – це лише для створення реклами, щоб журналістам додалося роботи, і вони опублікували чергову його провокацію. Йому ж потрібно виходити в світ, показувати, що він працює і не дарма отримує зарплату», – заявив Стоян.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Крім цього, політик дав пораду Сергію Власенку не використовувати пресу для публікації чергової брехні, а захищатися юридичними методами в суді.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: