fbpx
Шоу-бізнес

Олена Водонаєва намагається захистити сина від публічності

 Колишня зірка реаліті – шоу «Дом- 2», телеведуча Олена Водонаєва після розставання зі своїм чоловіком кардинально переглянула свої погляди на життя. За словами дівчини, вона набагато серйозніше стала ставитися до відносин з молодими людьми, не розмінюватися на дрібниці. Головний чоловік тепер в житті Олени – її син Богдан. Саме йому дівчина присвячує весь свій вільний час. Решта представників протилежної статі відійшли на задній план. Навіть партнера по проекту «Танці з зірками» Євгена Папунаішвілі Олена Водонаєва не розглядає як потенційного коханця.

 Всі її думки зайняті тільки одним – вихованням Богдана. Олена Водонаєва розповіла, що, повертаючись зі зйомок, вдома вона перетворюється на звичайну маму: готує синові їжу, грається з ним. При цьому телеведуча намагається не балувати хлопчика і привчати до дисципліни.

 «Свого часу батьки сильно мене розбалували, що в подальшому призвело до труднощів. Хочу захистити свою дитину від цього. У військову школу я його, звичайно, не віддам. Але буду завантажувати його навчанням», – розповіла Олена Водонаєва.

 Але головне завдання теледіви – захистити Богдана від публічності.

 «Не хочу «світитися» з ним на вечірках, раптом він стане політиком чи бізнесменом, а це буде компроматом», – пояснила дівчина.

 За матеріалами: bimru.ru

Читайте також: