fbpx
Політика

«Висування єдиного кандидата від опозиції вже в 1-му турі виборів – це вимога виборців», – «УДАР»

Тільки єдиний кандидат від опозиції вже в першому турі президентських виборів в 2015 році зможе перемогти провладного кандидата. Крім того, саме єдиний кандидат буде в змозі протистояти потужному адміністративному ресурсу. Про це в ефірі на одному з українських телеканалів повідомила народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко. Про це передала прес-служба політичної партії «УДАР Віталія Кличка» .

Як зазначила Ірина Геращенко, заяву про необхідність висунення єдиного кандидата від української опозиції вже в першому турі виборів зробив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. Про це Кличко заявив, спираючись на вимоги українських виборців.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Саме українські виборці вимагають, щоб від опозиції йшов той кандидат, який зможе перемогти Віктора Януковича», – стверджує народний депутат.

Ірина Геращенко зазначила також, що зараз всі опозиційні сили прекрасно усвідомлюють, що влада під час президентських виборів задіє проти своїх опонентів потужний фінансовий і організаційний ресурси.

«Як перемогти все це? Тільки об’єднавши наші зусилля вже в першому турі президентських виборів, щоб показати істотний розрив між провладним і опозиційним кандидатом», – додала нардеп.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Ірина Геращенко впевнена в тому, що опозиції все-таки вдасться домовитися про висунення єдиного кандидата вже в першому турі виборів.

Раніше повідомлялося, що в Україні з’являться партії-клони «Фронт змін-1» та «Батьківщина-1». Це буде зроблено владою для того, щоб відібрати голоси у своїх політичних опонентів. Зокрема, в Україні вже почалося створення політичних партій – клонів під умовними назвами «Батьківщина-1» і «Фронт змін-1». Відзначається, що наступною дією влади буде створення партії – клона проти КПУ.

За матеріалами: klichko.org

Читайте також: