fbpx
Політика

Бріжит Бардо на восьмому десятку років завела аккаунт в “Твіттері”

Відома в минулому столітті кінозірка, а нині не менш відома захисниця тварин Бріжит Бардо на восьмому десятку років вирішила завести аккаунт в "Твіттері" і в соцмережі з’явився її акаунт @b_bardot_perso.

Поки мікроблог знаменитості містить тільки один пост – коментар Бардо на статтю в газеті "Фігаро", в якій йдеться про те, що квартира колишнього чоловіка Бардо – мільярдера Гунтера Закса, який покінчив з собою в 2011 році, виставлена ​​на продаж.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

"Як же набридло, що використовують моє ім’я для того, щоб продати що завгодно. Ноги моєї в цій квартирі ніколи не було!", – написала 78-річна актриса в "Твіттері".

Французькі журналісти здивувалися тому, що перший запис Бардо в соцмережі присвячений не справі захисту тварин, якій актриса присвятила себе після відходу з кінематографа. Адже знаменита "Бі -Бі", як часто називають її французи, заснувала у Франції асоціацію із захисту тварин і неодноразово люто виступала на захист тваринного світу, публічно засуджуючи вбивства тварин заради хутра, браконьєрства та кориди.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: