fbpx
Політика

Микола Азаров привітав українців з днем машинобудівника

Прем’єр -міністр України привітав усіх машинобудівників з професійним святом. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

«Шановні працівники та ветерани підприємств, установ та організацій машинобудівного комплексу України. Вітаю всіх Вас з професійним святом – Днем машинобудівника», – сказано у привітанні Азарова.

За словами прем’єра, машинобудування завжди було і залишається однією з найбільш перспективних і важливих галузей української промисловості. Зокрема, зараз машинобудівний комплекс України об’єднує понад 20 % працівників української промисловості. Крім того, в цій області щорічно створюється більше 10 % валового внутрішнього продукту України. Машинобудування займає важливе місце за ключовими показниками промислового розвитку України, додав Азаров.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Крім того, зазначає прем’єр міністр, в останні роки вітчизняне машинобудування є одним з лідерів інноваційної діяльності у сфері промисловості. На думку прем’єр-міністра, впровадження інноваційних рішень і ідей навіть у кризові часи для України дозволило машинобудуванню підтримувати високий рівень продуктивності праці та якості продукції.

«Завдяки зусиллям конструкторів, учених, інженерів і робітників машинобудівної галузі, Україна завжди славилася своїми досягненнями в даній високотехнологічній сфері виробництва», – стверджує прем’єр.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«Ваші наполегливість і професіоналізм забезпечують підвищення конкурентоспроможності української продукції, зміцнення позиції країни на світових ринках. Я висловлюю щиру подяку шановним трудівникам і ветеранам машинобудівної галузі України за сумлінну працю. Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя, сімейного щастя та нових здобутків для розвитку України», – підсумував Азаров.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: