fbpx
Політика

Кармазін планує позбавити мандатів депутатів з «Партії регіонів» і КПУ

Екс – депутат Юрій Кармазін збирається подати до суду ще кілька позовів із звинуваченнями у фальсифікації парламентських виборів минулого року по мажоритарних округах. Зазначимо, що відповідні позови екс – депутат збирається направити до кінця цього року.

«До нового року, можливо навіть не один позов, а відразу серію», – заявив Юрій Кармазін, додавши, що «судові документи» вже готові на 50%. 

Крім того, Юрій Кармазін запевнив, що у нього є інформація про фальсифікації виборів до Верховної Ради в 7-ми округах. Однак він поки що відмовився оголошувати прізвища українських депутатів, у яких незабаром можуть забрати мандати.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Чому я не хочу називати прізвища? Ну, по-перше, у них буде можливість там десь сфальсифікувати або щось підробити, якщо я скажу, де саме, тобто, ми підемо від істини. По-друге, в Україні є презумпція невинності, я не хочу, щоб ці депутати погано себе почували», – пояснив екс – депутат.

За словами екс-нардепа, всі ці позови спрямовані на те, щоб позбавити мандатів народних депутатів з парламентської більшості та позафракційних. Юрій Кармазін прямо не відповів на уточнююче питання про те, чи є серед його « цілей» представники опозиційних партій, зокрема, «Батьківщини». Кармазін лише заявив, що знає все, навіть як в 2012 році фальсифікувалися результати виборів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Я не хочу говорити зараз про «Батьківщину», я, можливо, навіть знаю, на кого ви натякаєте. Я не збираюся зараз це робити, я теж знаю, повірте, всі прізвища проблемні і яким конкретно способом робилася навіть фальсифікація виборів», – запевнив колишній опозиціонер.

Вчора народний депутат від «Партії регіонів» Микола Левченко заявив, що на наступному пленарному тижні Верховна Рада розгляне законопроект, за яким пропонується зробити неможливим позбавлення мандата депутата постановою ВАСУ.

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: