fbpx
Політика

Військові російського ПВО отримали нові «Панцирі»

Віце-прем’єр російського уряду Дмитро Рогозін особисто вручив ключі від нових комплексів "Панцир – С1" командирам бойових розрахунків Південного військового округу, дислокованих в Тульській області.

Дмитро Рогозін зараз перебуває з робочим візитом в Тулі і там в ході поїздки розповів про підготовлювані програми підтримки працівників оборонної галузі та про перспективи розвитку російського ВПК.

"Якщо говорити про зіткнення з більш численним супротивником, то нам потрібно високоточна зброя і велика кількість цієї зброї, а значить, вона має бути дешевою. "Панцир" тим і хороший – коефіцієнт попадання у нього близький до 100 відсотків, а ракети коштують досить дешево", – зазначив заступник голови уряду РФ Дмитро Рогозін.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир – С1" став найсучаснішою розробкою Тульського конструкторського бюро приладобудування. Шість таких бойових машин в рамках держоборонзамовленнябули передані бойовим розрахункам південного військового округу на два місяці раніше терміну. Як повідомляється, після контрольних навчань у Ушулуці вони будуть забезпечувати безпеку неба від всіх сучасних засобів повітряного нападу під час сочинської зимової олімпіади.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Військові російського ПВО отримали нові «Панцирі» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: