fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Кастинг у Дніпропетровську (випуск від 21.09.2013)

  Кастинг в Дніпропетровську на популярному пісенному талант-шоу «Х-фактор-4» зможе запам’ятатися глядачам як неймовірно сильними і талановитими конкурсантами, так і кумедними і веселими виконавцями, які подарували гарний настрій як членам журі, так і глядачам.

Не обійшлося на кастингу і без драм. Так, наприклад, в середині кастингу Серьога та Сергій Сосєдов сильно посварилися, і також Серьога в якийсь момент продемонстрував свій характер настільки, що навіть Ірина Дубцова покинула на деякий час крісло судді.

Минулого разу сцену шоу «Х -фактор-4» підкорювали учасники з Харкова, які продемонстрували свій надзвичайний талант і зуміли підкорити членів журі. Варто відзначити, що Дніпропетровськ не став поступатися Харкову, і також запропонував шоу «Х -фактор -4» талановитих виконавців, які запам’ятаються глядачам.

Так, наприклад, своїм зворушливим виконанням пісні «Je suis Malade» глядачам запам’ятається 18-річна дівчина на ім’я Валентина Таран, яка не тільки потрапила в тренувальний табір, але і зуміла зачепити серця багатьох своїх виконанням.

Також на сцену шоу «Х-фактор-4» прийшов 15-річний хлопець на ім’я Микита Ломакін, який, тільки виступивши на сцені шоу, здавалося, вже отримав армію прихильниць, адже він відповідає всім параметрам улюбленця сцени – гарний, талановитий, харизматичний і неймовірно привабливий. Звичайно ж, такий хлопець просто не міг отримати від суддів шоу «Х-фактор-4» відмову і пройшов далі.

Одним з найяскравіших учасників кастингу в Дніпропетровську став кухар з неймовірним голосом Фуад Асадов, який також отримав від суддів пропуск в тренувальний табір.

Чотири «так» від суддів проекту «Х-фактор-4» отримало тріо «Типажі», яке, виконавши пісню «Аеропорти», зворушило серця глядачів і суддів.

На кастингу в Дніпропетровську також дуже запам’яталася жінка, яка в житті пережила особисту трагедію, ставши вдовою, однак вона знайшла в собі сили і прийшла на кастинг шоу «Х-фактор-4», і, пропустивши через себе пісню «Не відрікаються люблячи», завоювала серця членів журі та зворушила буквально всіх.

Ну і, звичайно ж, одним з найяскравіших учасників Дніпропетровського кастингу шоу «Х -фактор -4» став Михайло Мостовий, за якого сам Ігор Кондратюк поручився. І, варто відзначити, не прогадав, адже цей чоловік зумів не тільки отримати від членів журі чотири «так», але і завоював серця тисяч людей і підкорив усіх тих, хто дивився шоу «Х -фактор -4».

Х-фактор-4 – Ганна Сеніна (Відео):

Х-фактор-4 – тріо «Типажі» (Відео):

Х-фактор-4 – Михайло Мостовий (Відео):

Читайте також: