fbpx
Політика

Голова адміністрації президента РФ Сергій Іванов візьме участь у стокгольмській конференції з глобальних конфліктів

 Голова адміністрації російського президента Сергій Іванов візьме участь у роботі десятої конференції Лондонського міжнародного інституту стратегічних досліджень "Глобальний стратегічний огляд", яка відкривається в суботу в Стокгольмі.

 Іванов буде виступати на пленарному засіданні "Глобальні конфлікти: запобігання, зменшення негативних наслідків, втручання, врегулювання". У цей же день заплановано зустріч Іванова з головою МЗС Швеції Карлом Більдтом.

 Як очікують спостерігачі, конференція буде обговорювати серед іншого, і сирійську тему.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Примітно, що Сергій Іванов висловлювався вже щодо цієї проблеми. Зокрема, днями, беручи участь в роботі Валдайського клубу, він в категоричній формі спростував інформацію про те, що в Сирії нібито використовувалися радянські боєголовки з зарином, назвавши ці повідомлення "маячнею сивої кобили" і розцінивши такі твердження як  такі, що знаходяться" за межами розумного".

 Що стосується скандинавських держав, то вони також негативно поставилися до пропозицій завдати удару по Сирії. "Досвід підказує, що військова відповідь – справа,  як правило, непроста і не завжди веде до потрібних результатів", – заявив днями прем’єр – міністр Швеції Фредрік Рейнфельдт.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Голова адміністрації президента РФ Сергій Іванов візьме участь в стокгольмській конференції по глобальних конфліктах (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: