fbpx
Політика

Віталій Кличко: Ще є час відправити Юлію Тимошенко на лікування до Європи

 Питання про можливе лікуванні колишнього прем’єр – міністра України Юлії Тимошенко за кордоном обговорюється давно. У прихильників і противників цієї ідеї є свої аргументи, які виглядають досить переконливо. А поки щодо цього питання йдуть суперечки, Юлія Тимошенко проходить лікування в харківській лікарні.

 Свою думку щодо питання лікування Юлії Тимошенко за кордоном висловив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. В ефірі програми "Шустер Live" Віталій Кличко заявив, що вірить в лікування колишнього прем’єр – міністра Юлії Тимошенко за межами України. Звільнення Юлії Тимошенко, на думку Віталія Кличка, є одним з ключових вимог, виконання якої необхідно для підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом. За словами лідера партії «УДАР», «ми повинні прийняти стратегічне рішення, від якого залежить майбутнє і України, і всього регіону».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Ми сподіваємося, що шанс є, і він повинен бути реалізований. Ще є час відправити Юлію Тимошенко на лікування в одну з країн Європи», – заявив Віталій Кличко і розповів також про те, що в ході його зустрічей з різними політиками з країн Європи, вони відзначали складнощі в підписанні Угоди про асоціацію, якщо Юлія Тимошенко не буде звільнена.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: podrobnosti.ua

 

 

Читайте також: