fbpx
Політика

ЄС цінує динаміку розвитку України на шляху євроінтеграції – Нетецька

Україна за будь-яких умов прагне підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Для досягнення своєї мети вона успішно і динамічно виконує вимоги, пред’явлені в грудні минулого року Євросоюзом. Це відзначили навіть у Європі і, безсумнівно, там оцінять прагнення української держави. Так вважає народний депутат від фракції «Партії регіонів» Олена Нетецька.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За її словами, парламентарії вперше за роки незалежності України продемонстрували у Верховній Раді особливий динамізм і злагодженість в роботі. Це пов’язано з прийняттям пакету законів, необхідних для підписання Угоди про асоціацію. Ці документи в подальшому дозволять ще активніше використовувати «демократичні механізми в роботі державної машини України».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Це – реальні дії парламентської більшості, мета яких – добробут нашої країни і кожного її жителя. Їх не може не цінувати Європейський Союз, який теж зацікавлений у взаємовигідній зближенні з Україною», – зазначила Олена Нетецька.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: