fbpx
Політика

Український депутат запропонував провести вибори в Україні в електронному форматі

 Народний депутат України Віктор Балога вважає, що для запобігання можливих порушень і фальсифікацій на виборах необхідно ввести електронну систему голосування. Про це Балога повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.

«На сьогоднішній день, влада і опозиція наполегливо закривають очі на одну з основних вимог підписання Асоціації. Даною вимогою є прийняття Виборчого кодексу України. Чи не просте об’єднання норм з різних законів, а новий комплексний документ, який допоможе зробити вибори в країні максимально демократичними. Я хочу запропонувати простий і зрозумілий для всіх принцип – провести голосування в електронному режимі. Даний тип голосування виключає втручання людини в систему. Таким чином ми зможемо піти від ключових порушень і довести всьому світу, що ми зробили величезний стрибок до демократизації виборчого законодавства», – повідомив на своїй сторінці Віктор Балога.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Нагадаємо, що напередодні голова комітету виборців повідомив, що на даний момент сенсу в запровадженні електронного голосування в Україні немає.

За матеріалами: УНН

 

Читайте також: