fbpx
Політика

Яценюк розповів, що зробить в першу чергу під час президентства

Заступник директора агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький запевнив, що глава парламентської опозиційної фракції «Батьківщина», керівник політради «Батьківщини» Арсеній Яценюк вже повідомив йому, що збирається робити в першу чергу під час свого президентства. Про це Олексій Голобуцький написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Інформація від одного з депутатів з фракції "Батьківщина". Вчора на засіданні парламентської фракції Арсеній Яценюк заявив, що перше, що він зробить, коли стане президентом, – розпустить нинішній парламент», – повідомив заступник голови агентства моделювання ситуацій. Судячи з усього, додав Олексій Голобуцький, близько 90 % з нинішніх депутатів від фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк не бачить в списку своєї партії на наступних виборах до Верховної Ради України.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Нагадаємо, що глава парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час виступу на Ялтинській конференції заявив главі держави Віктору Януковичу, що зараз у них «тимчасове перемир’я». Варто відзначити, що раніше голова фракції «Батьківщина» і політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк запевнив, що на даному етапі всі три лідери опозиційних політичних сил вже визначилися в тому, що висувати єдиного кандидата на президентських виборах будуть в 2-му турі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Ми повинні керуватися тим, що вже досягнута домовленість між трьома політичними силами. У мене є документ, який був підписаним 18 серпня 2013 року, – Декларація про координацію дій в боротьбі з режимом Януковича. Під ним стоїть підпис Олега Тягнибока, Віталія Кличка і моя. У документі чітко визначено, що 3 політичні сили від опозиції домовилися висувати єдиного кандидата у другому турі виборів. Такі зараз політичні домовленості», – розповів Яценюк.

За матеріалами: facebook.com

Читайте також: