fbpx
Політика

Без реформ нам було б складніше – президент України

 Президент України Віктор Янукович зазначив, що економічні реформи, розпочаті в Україні, вже починають приносити свої «плоди». При цьому він вважає, що якби чотири роки тому країна не пішла цим шляхом, зараз би їй було набагато складніше.

«Ми побачили, що якби не шлях реформ, в ці роки Україні було б набагато складніше», – зазначив Янукович.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Він звернув увагу, що в Україні не знижувалися соціальні стандарти, що дуже важливо для громадян, не підвищувалися податки, а навіть навпаки – уряд намагався їх знижувати і продовжує рухатися в цьому напрямку. На думку Януковича, саме завдяки цьому, завдяки лібералізації економіки, зараз спостерігається позитивний економічний результат.

За його словами, зараз українська економіка виходить з «тіні», за рахунок чого збільшуються надходження до бюджету. Глава держави відзначив також і те, що завдяки стабільній фінансовій ситуації в останні роки, громадяни стали з великою довірою ставитися до національної валюти і банківської системи.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Ми пов’язуємо ці успіхи з розпочатими реформами і маємо намір продовжувати рухатися цим же шляхом», – додав Віктор Янукович.

За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: