fbpx
Політика

Путін: «Росії потрібні молоді політики-творці, а не хунвейбіни»

Російський президент Володимир Путін напередодні взяв участь у роботі міжнародного політичного клубу, що проходить на Валдаї в Новгородській області, де безліч гострих питань, що задаються учасниками клубу та присутніми журналістами.

Зокрема, скандальна телеведуча Ксенія Собчак запитала у Путіна, чи є серед нинішніх 30-річних політиків його політичні супротивники, на що президент відповів, що сподівається на появу в Росії молодих яскравих політичних лідерів, метою яких буде творча, а не руйнівна діяльність.

"Природно, так само, як і в будь-якій країні, у них запити великі, досвіду поки небагато. Хто такі були хунвейбіни в Китаї? Теж були молоді люди, але ми ж не збираємося брати з них приклад, – відповів президент. – Молоді люди в принципі скрізь активні, дуже б хотілося, щоб ця активність була позитивного характеру, звичайно, в боротьбі, в конкуренції це все має бути. Я дуже розраховую, що у нас будуть яскраві лідери з’являтися, вони потрібні країні. Необхідно орієнтуватися на людей сучасних, які розуміють країну, в якій вони живуть, мають чітке уявлення про шляхи розвитку".

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Глава держави також підкреслив, що серед молодих політиків необхідно орієнтуватися на ту думаючу частину, а не просто на руйнівників. "У нас багато вже було руйнівників, у нас одна війна за одною, одна революція за одною – нам потрібні творці" , – закінчив свою відповідь Володимир Путін, додавши, що вже той факт, що молодь активно залучається в політику, є ознакою, хоча і відносною, але благополуччя.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: