fbpx
Політика

Московську поліцію протестують на вживання наркотиків

У прес-службі ГУ МВС Росії по Москві повідомили, що найближчим часом співробітникам поліції російської столиці запропонують пройти добровільне тестування на наркотики. Процедура буде проводитися за рахунок коштів, виділених з бюджету ГУ МВС Росії по Москві.

В даний час це питання перебуває в стадії опрацювання, в той же час керівництвом відомства поставлено завдання з проведення перевірки особового складу на предмет вживання наркотиків.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«У разі якщо хтось намагається змусити співробітника оплатити цю процедуру, він може негайно звертатися до безпосереднього керівництва або в інтернет-приймальню Главку на офіційному сайті московської поліції petrovka38.ru», – зазначив представник поліції Москви і додав, що дана процедура буде носити добровільний характер.

У той же час, якщо який-небудь співробітник відмовиться проходити перевірку, репресій щодо нього не буде, але цей факт може змусити задуматися безпосередніх керівників такого співробітника про причини відмови. 

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: