fbpx
Політика

Віктор Янукович відкриє 10-у Ялтинську щорічну зустріч «Ялтинська європейська стратегія»

Сьогодні, 20 вересня, президент України Віктор Янукович і президент Литви Даля Грібаускайте відкриють 10-у Ялтинську щорічну зустріч "Ялтинська європейська стратегія", повідомили УНН у прес -службі президента.

Також, згідно з повідомленням, Янукович проведе низку двосторонніх зустрічей.

Також на 10-ій Ялтинській щорічній зустрічі будуть присутні прем’єр -міністр України Микола Азаров, віце -прем’єр Юрій Бойко, міністр закордонних справ Леонід Кожара.

Нагадаємо, європейський комісар з розширення та політики сусідства Штефан Фюле також візьме участь у десятій конференції цієї Ялтинської зустрічі.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також відомо, що 42-й президент США (1993-2001 рр..) Вільям Клінтон і прем’єр -міністр Великобританії (1997-2007 рр..) Тоні Блер виступлять сьогодні на 10-ій Ялтинській щорічній зустрічі.

Основна тема нинішньої Ялтинської конференції буде присвячена українському фондового ринку, а також можливим перспективам розвитку та покращення інфраструктури країни.

Щорічні Зустрічі YES в Лівадійському палаці Ялти стали відкритим майданчиком для обговорення нових ідей і поглядів щодо шляхів розвитку Європи, України і всього світу. Ці форуми збирають більше 200 політиків, дипломатів, державних діячів, журналістів, аналітиків і бізнесменів з 20 країн світу. Діалог з глобальних викликів забезпечує широке бачення внутрішньої ситуації в Україні, її розвитку та перспектив у сучасному світі. Він також є стимулом для пошуку точок дотику у відносинах між країнами, спільних інтересів і цінностей.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Джерело: УНН

Читайте також: