fbpx
Політика

Російським Героям Праці встановлять щомісячну доплату

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв розпорядився про внесення на розгляд Держдуми РФ законопроекту про соціальну підтримку громадянам, удостоєним звання Герой Праці Російської Федерації і повним кавалерам ордена Трудової Слави.

Таким чином, здійснювати трудові подвиги стане не тільки почесно, але й вигідно. У законопроекті передбачено зміни до вже чинного федерального закону "Про додаткове щомісячне матеріальне забезпечення громадян Російської Федерації за видатні досягнення і особливі заслуги перед Російською Федерацією".

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На офіційному сайті уряду повідомляється, що даний документ був розроблений в Мінпраці. За своєю суттю він є виконанням указу російського президента, в якому були встановлені геройські звання для людей, що досягли видатних результатів в державній, громадській та господарської діяльності, а також, які зробили значний внесок у соціально-економічний розвиток країни.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Зміст законопроекту – надати таким людям соціальну підтримку від держави у вигляді додаткового щомісячного матеріального забезпечення.

За матеріалами: rg.ru

Читайте також: