fbpx
Політика

Владислав Сурков став помічником Путіна

 Сьогодні, 20 вересня, на сайті президента Росії був опублікований указ, в якому повідомлялося про призначення Владислава Суркова на посаду помічника голови держави. Зазначимо, що до призначення на дану посаду Сурков обіймав пост віце-прем’єра. Місце помічника президента раніше займала Тетяна Голікова, яка відтепер є головою Рахункової палати.

 Після підписання даного указу Володимиром Путіним він негайно набрав чинності. Зазначимо, що чутки про те, що Сурков повернеться в Кремль, з’явилися ще наприкінці літа. Зокрема повідомлялося, що на даному посту він буде курувати інноваційний розвиток.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, Владислав Сурков обіймав посаду віце-прем’єра з грудня 2011 року. У травні поточного року Сурков був звільнений зі своєї посади. Головною причиною відставки стало невдоволення президента Російської Федерації тим, як в уряді змогли впоратися з поставленими «травневими указами».

 Свого часу Суркову приписували одну з ключових ролей у створенні партії «Єдина Росія», а також у створенні рухів «Наші» і «Ті, що йдуть разом».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: