fbpx
Новини світу

Помічник Лукашенка запропонував білоруським спортклубам заробляти на прибиранні сміття

 Помічник президента Білорусі Максим Риженков, виступаючи на конференції «Спортивні клуби і топ – ліги в Білорусі», порадив національним спортивним клубам підвищувати свої доходи за рахунок збирання сміття. «Наприклад, клуб подивився по місту, що є непотрібного по господарському обладнанню або які-небудь порожні безгоспні будівлі. Взяв кредити, облаштував, став отримувати прибуток. Другий момент – у кожному місті існує проблема прибирання сміття. Клуб може взяти в лізинг пару машин і використовувати їх для вивезення сміття», – пояснив свої слова Риженков, додавши, що доходи спортивних клубів у країні зараз «нижче плінтуса» .

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Ще один спосіб додаткового заробітку помічник президента Білорусі бачить у продажу молодих гравців: «Виростив гравця – отримай за нього гроші». Якщо спортсмена виховала державна структура, а він вирішив поїхати працювати за кордон, клуб повинен зажадати за нього компенсацію.

 Одне з місцевих видань, коментуючи слова Риженкова, запропонувало ще один варіант залучення додаткових коштів – наприклад, спортивні клуби могли б зайнятися «асенізаційними роботами».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Помічник Лукашенка Риженков розповів як буде виживати білоруський спорт (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: