fbpx
Політика

Аман Тулєєв подав позов проти Жириновського

 Кемеровський губернатор Аман Тулєєв прийняв рішення подати судовий позов про захист своєї честі та гідності. Даний позов спрямований проти лідера ЛДПР Володимира Жириновського. Про це повідомляється на офіційному сайті обласної адміністрації.

 «Губернатор Кемеровської області збирається нагадати депутату про правила поведінки. Відомий політик солідного віку не повинен себе вести так, як це робить Володимир Жириновський. Завдяки нашому губернатору лідер ЛДПР надасть реальну допомогу тим, хто її потребує», – повідомляє прес – секретар Тулєєва Антон Горєлкін.

 Зазначимо, що позов, поданий Гаманом Тулєєвим, є відповіддю на звернення Жириновського до Генеральної прокуратури, в якому політик зажадав порушити кримінальну справу стосовно губернатора за те, що він перешкоджав партійній агітації. Сьогодні, 20 вересня, лідер ЛДПР звинуватив Тулєєва в відгоні агітпоїзда партії на дальню платформу вокзалу в Кемеровській області.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Заяви Жириновського в черговий раз доводять те, що думський старець живе у своєму вигаданому світі. Наш губернатор мав відношення до залізниці Кемеровської області ще на початку своєї професійної кар’єри. Так що Аман Тулєєв не має ніякого відношення до того, в чому його звинувачує Володимир Жириновський», – підсумував прес – секретар.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Варто додати, що Володимир Жириновський вже не вперше критикує Тулєєва за придушення опозиційних сил у Кемеровській області. Ще в 2011 році Кемеровський губернатор зажадав спростувати заяву Жириновського в судовому порядку. Однак через деякий час Тулєєв відкликав свій позов до політика, так і не пояснивши причини даного рішення. Зазначимо, що Тулєєв неодноразово подавав до суду позови проти кемеровського обласного відділення КПРФ. За кілька років Тулєєв відсудив у партії близько трьох мільйонів рублів.

 За матеріалами: lenta.ru

 

Читайте також: