fbpx
Політика

Проблема “тушок” – це проблема політичної корупції – Тимошенко

 Екс – прем’єр – міністр України Юлія Тимошенко висловила свою думку щодо злиття опозиційних сил. За словами Тимошенко, злиття проходить нормально, а от «тушки» у Верховній Раді – не що інше, як результат роботи нинішньої влади.

 Тимошенко переконує, що опозиціонери прийняли правильне рішення, з’єднавши 3 партії: «Батьківщина», «Реформи і порядок» і «Фронт змін». Екс -прем’єр назвала дане злиття «вірним стратегічним ходом».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «В даний момент я проводжу роботу над черговою хвилею партійного злиття. Я не дозволю нікому розхитати нашу єдність з Арсенієм Яценюком», – заявила Тимошенко.

 «Проблема «тушок» у парламенті – це проблема, пов’язана з політичною корупцією, яку у Верховній Раді інституціювали Арбузови – Льовочкіни – Клюєви. Це розбещення божевільними грошима недосвідчених і слабких людей», – стверджує екс – прем’єр – міністр України.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Що стосується самих «тушок», то про них я не хочу нічого говорити. Знаєте, це як у в’язниці: є політичні, а також є …. просто назвемо їх «нещасні». Останніх зазвичай за людей не приймають», – підсумувала Тимошенко.

 За матеріалами : pravda.com.ua

Читайте також: