fbpx
Кінотеатри

Кіану Рівза запросили у фільм про фінсько-російську мафію

 На головну роль у трилер «Кримінал», до зйомок якого незабаром приступає фінський режисер Антті Йокінен, запросили голлівудського актора Кіану Рівза.

 Сюжет фільму будується на протистоянні поліцейських і членів організованого злочинного угруповання на території Фінляндії та Росії. В основу сценарію покладено реальні історії, розказані засудженими фінських в’язниць. Продюсери підійшли до своєї роботи дуже скрупульозно і запросили в якості консультантів співробітників фінських правоохоронних органів.

 Бюджет нової картини складе 12 мільйонів євро. Проект фінансуватимуть не тільки фінські, але й ірландські, а також російські кінокомпанії. Зйомки трилера про фінсько-російську мафію стартують в наступному році і пройдуть у Хельсінкі, Дубліні і Санкт – Петербурзі.

 На сьогодні останнім фільмом, що вийшов на екрани за участю Кіану Рівза є американо – китайський бойовик «Майстер тай-цзи». Причому Рівз виступив у ньому не тільки в якості актора, але і в якості режисера. Цю стрічку вперше показали навесні поточного року на кінофестивалях в Каннах і Пекіні.

Останній фільм за участю Кіану Рівза (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: