fbpx
Політика

Олександр Єфремов: В Україні відсутня кваліфікована опозиція

 Голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов вважає, що в Україні відсутня ефективно працююча опозиція. Представники тих опозиційних сил, які є у Верховній Раді, здатні тільки заперечувати. А запропонувати державі свій переконливий план дій вони не можуть, так як для цього їм не вистачає потенціалу, в тому числі і кадрового.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Відсутність кваліфікованої опозиції зі своєю точкою зору, умінням дискутувати, наводити вагомі аргументи, а не просто все заперечувати, – це проблема для всієї держави. Опозиція – це, перш за все, позиція, хай і інша, ніж у влади. Не тільки постійна критика, а й позитивна власна позиція, програма», – переконаний Олександр Єфремов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У той же час він упевнений, що опозиціонери своїми діями не хочуть зруйнувати державу, а й забезпечити свою роботу на іншому рівні вони не здатні. Тому для досягнення мети опозиціонери використовують єдино чинний, на їх думку, спосіб – кричати.

 За матеріалами: polemika.com.ua

Читайте також: