fbpx
Футбол

Ікер Касільяс: “Неодмінно приїду до Росії на ЧС-2018”

 Голкіпер збірної Іспанії і мадридського «Реалу» Ікер Касільяс пообіцяв приїхати на чемпіонат світу з футболу в 2018 році, який відбудеться в Росії. Про це легендарний воротар заявив в інтерв’ю російському журналу «Ехо планети».

 «Хоча я і розраховую залишатися у великому футболі до 40 років, але, мені здається, що за збірну до того часу я вже припиню свої виступи. Потрібно буде поступитися дорогою молодим, перспективним гравцям. Однак чемпіонат світу-2018 я все одно відвідаю. Нехай навіть я буду в ролі не гравця, а в ролі звичайного вболівальника», – заявив голкіпер.

 Також Ікер Касільяс зізнався, що досі шкодує про те, що свого часу йому не вдалося отримати золоту медаль Олімпійських ігор.

 «Я ніяк не можу заспокоїтися щодо того, що я не став олімпійським чемпіоном. Мені здається, що абсолютно неправильно вводити вікові обмеження на участь у футбольних матчах Олімпіади. Шанс отримати золоту медаль Олімпійських ігор повинен отримати кожен гравець. І це не повинно залежати від його віку», – поділився Ікер Касільяс.

 Нагадаємо, що Ікер Касільяс зовсім недавно побив власний рекорд: ворота воротаря в іграх за збірну Іспанії знаходяться на замку вже рівно 728 хвилин.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: