fbpx
Музика

Раймонд Паулс напише музику до мюзиклу «Попелюшка»

 Художній керівник Театру мюзиклу і спецпредставник президента РФ з міжнародного культурного співробітництва Михайло Швидкой розповів, що музику для вистави «Попелюшка», яка буде представлена в нинішньому сезоні, напише латвійський композитор Раймонд Паулс на вірші Дмитра Бикова.

 Швидкий зазначив, що умовити маестро взяти участь у створенні мюзиклу було непросто. «Він весь час говорив, що він старий, що йому все набридло, боявся, що я буду змушувати його їздити на репетиції. Але коли я до нього приїхав, ми з ним цілий день співали і танцювали». Допомагати Раймонду Паулу буде співак Олексій Кортнєв – активний учасник практично всіх постановок Театру мюзиклу. Музика до першого акту вже готова, а до кінця наступного місяця латвійський композитор планує повністю завершити роботу.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Серед інших прем’єр Театру мюзиклу – рок- опера композитора Едуарда Артем’єва «Злочин і кара» за мотивами роману Достоєвського в постановці Андрія Кончаловського на вірші Юрія Ряшенцева. За словами Михайла Швидкого, це буде «досить жорсткий спектакль».

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: