fbpx
Політика

Мер Москви призначив новий уряд

Обраний мер Москви Сергій Собянін оголосив склад нового уряду столиці РФ.

Дані, опубліковані на офіційному сайті московської мерії, свідчать, що в складі уряду сталася тільки одна заміна – Андрій Шаронов (заступник мера з економічних питань) перейшов на роботу в «Сколково», на його місце призначена Наталія Сергуніна.

«За останні 3 роки уряд оновився на 90 відсотків, тому я вважаю, що склад уряду Москви – заступники мера та керівники департаментів – в основному, збережуть свої посади», – заявив Сергій Собянін на сьогоднішньому засіданні столичного уряду.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Інформація про відставку керівника департаменту культури Сергія Капкова не підтвердилася , він залишається на своїй посаді .

Нагадаємо, Сергій Собянін, який керував Москвою з 2010 року, після відставки Юрія Лужкова, посів перше місце за підсумками виборів столичного градоначальника, що відбулися в єдиний день голосування – 8 вересня. Він заручився підтримкою 51,37 % голосів виборців, тому другого туру виборів не було.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Мер Москви призначив новий уряд (відео):

За матеріалами: lenta.ru

 

Читайте також: