fbpx
Політика

Симоненко: Угода про асоціацію з ЄС життя українців не поліпшить

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко впевнений, що підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом нічого хорошого Україні не дасть. На думку політика, таким чином Європа попросту намагається роздобути дешеву робочу силу в особі українців і доступ до природних багатств країни.

«Люди повинні знати, що підписання Угоди про асоціацію з ЄС не надасть громадянам України права вільного пересування Європою. Не відкриє асоціація й європейський ринок для вітчизняних товарів, оскільки більшість з них не сертифіковані і не будуть сертифіковані Євросоюзом. Все, що від нас вимагається ЄС – це наші природні багатства, безправна, дешева і принижена робоча сила», – заявив Петро Симоненко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Крім того, після підписання угоди виникнуть тарифні бар’єри на кордоні з Білорусією, Росією і Казахстаном, десятки тисяч вітчизняних підприємств опиняться під загрозою закриття. Отже, сотні тисяч людей залишаться без роботи. Зростуть і комунальні тарифи, пільги будуть скасовані, а товаровиробники залишаться без підтримки держави.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: