fbpx
Політика

Олександр Єфремов пропонує розглянути в парламенті підсумки вступної кампанії і питання ліквідації наслідків стихійних лих

Народний депутат України, керівник парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов пропонує в рамках Години уряду розглянути підсумки вступної кампанії до вищих навчальних закладів, а також питання ліквідації наслідків стихійних лих і надання допомоги постраждалим. Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів Верховної Ради в понеділок, 16 вересня.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Парламентарій переконаний, що для людей, постраждалих від стихійних лих в Одеській та інших областях України буде важливо почути, що влада вживає для вирішення цієї проблеми. У зв’язку з цим Олександр Єфремов пропонує заслухати представників Державної служби з надзвичайних ситуацій і розглянути питання ліквідації наслідків стихійних лих , а також надання допомоги постраждалим.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Ми вже увійшли в осінь, на носі – зима. І не дай Бог держава не виконає всі необхідні завдання. Це може потім позначитися на всіх наших сім’ях», – заявив регіонал.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: