fbpx
Кінотеатри

Джек Блек може зіграти в дитячому фільмі жахів

Режисер фільму «Подорожі Гуллівера» Роб Леттерман незабаром приступає до нового проекту. На цей раз він збирається екранізувати серію сімейних хоррор-книг «Гусяча шкіра» і вже приступив до пошуків виконавців головних ролей. Одним з головних претендентів на зйомки в дитячому фільмі жахів є Джек Блек – його представники вже ведуть переговори з продюсерами.

Якщо сторони дійдуть консенсусу, Блеку належить виконати роль учасника, який стикається з жахливими створіннями з своїх же творів – монстри вистрибують зі сторінок книги і намагаються вбити письменника. Продюсує «Гусячу шкіру» Ніл Х. Моріц, авторами сценарію є Карл Еллсуорт і Даррен Лемке.

Варто відзначити, що серія книг «Гусяча шкіра» програє за загальним обсягом книжкових продажів хіба що тільки серії про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. Дитячі ужастики вже були екранізовані на телеекрані, також за мотивами «Гусячої шкіри» вийшло кілька відеоігор, які завоювали небувалу популярність серед підростаючого покоління, яке давно вже не проймеш ніякими історіями, що  леденять кров.

"Гусяча шкіра" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: