fbpx
Політика

Азаров виступає за здоровий спосіб життя

 Прем’єр -міністр України Микола Азаров виступив із заявою, в якій зазначив, що здоровий спосіб життя громадян України сприятиме розвитку сучасної держави Європи.

«Основною складовою державної політики є залучення широких верств населення до здорового способу життя. Здоровий спосіб життя сприятиме зміцненню здоров’я нації в цілому. Також це допоможе розвитку сучасної держави Європи», – повідомив прем’єр-міністр напередодні Дня фізичної культури і спорту.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Микола Азаров підкреслив, що за короткий проміжок часу вдалося створити систему профільної освіти, спортивних клубів. Зазначив прем’єр-міністр і заслуги українців, які вписали яскраві сторінки в літопис перемог у світі спорту.

«Ми горді за наших спортсменів, які є переможцями Олімпійських ігор, чемпіонами Європи та світу. Виступи наших спортсменів на світовій арені дають нам відчуття гордості за нашу державу», – додав Микола Азаров. Також прем’єр побажав усім спортсменам і людям, які належать до спорту, щастя, добра і особистих рекордних звершень.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: